Elevskolen


Ridesporten er unik – simpelthen fordi det er en sport for alle gennem hele livet. Derfor er det helt naturligt for os på Blåvandshuk Rideklub at arbejde efter aldersrelateret træning i vores elevskole.

 

Formålet er ikke bare sporten, men en træning der kan følge rytteren gennem hele livet.

 

Træningen tager udgangspunkt i børn og unges fysiske, fysiologiske, mentale og sociale udvikling. Den aldersrelaterede træning ser på træning af rytterens udvikling på forskellige alderstrin. Igennem leg, på og med hestene, kombineret med direkte ride-lære og teori ønsker vi at ’’lave’’ nogle børn, som elsker at ride, har den korrekte indstilling til hesten og formår at begå sig på en sikker og god måde, omkring de store dyr.

 

Børnene rider på hold, hvor der er lagt vægt på det sociale. Ud over de ugentlige timer laver vi, i elevskolen, også sociale arrangementer så børnene, på tværs af alder og kunnen, møder hinanden. Det handler om, at have det sjovt og hyggeligt, men selvfølgelig kombineret med det at lære at ride.

 

Alle hjælper alle, hvilket også betyder at de dygtigere børn er med til at integrere nybegyndere i vores elevskole og på vores ridehold.

HUSK – RIDNING ER FOR ALLE – DET ER ALDRIG FOR SENT AT LÆRE..!

Kom ud og få en gratis prøvetime på et af vores elevhold. Det er den bedste måde at få indsigt i, hvordan undervisningen foregår og hvad vi laver. 

kontakt Charlotte eller Rie