Om Skolen

Blåvandshuk Rideklub (BRIK) blev stiftet i 1972 og er medlem af Dansk Rideforbund (DRF), som hører under Dansk Idrætsforbund.

BRIK er beliggende i et fantastisk naturskønt område og har et af Danmarks smukkeste terræn at ride ud i. Naturen er lige uden for stalddøren og ofte kan man skue en stor flok rådyr ude i horisonten.

Hos os er hestenes tarv det vigtigste. Vi går ikke på kompromis med vores heste og vi accepterer og tolererer ikke ryttere, som ikke efterlever reglerne under DRF. Hos os er hesten altid i centrum.

Vi tager udgangspunkt i den enkelte hest og rytters forudsætninger indenfor ridning og i omgang med hesten. Vores undervisere tager udgangspunkt i den enkelte rytteres niveau og udfra dette tilrettelægges undervisningen, på hold og enetimer, efter behov, interesser og ambitioner. Vi tilbyder kort sagt undervisning på alle niveauer. På BRIK er vi blandet mellem skovtursryttere, hyggeryttere og konkurrenceryttere – hos os er der plads til alle – unge som gamle.

Alle ryttere som får undervisning eller ryttere som færdes til hest på Rideklubbens område, skal være medlem af BRIK. Som medlem kan man frit benytte klubbens faciliteter, dog kræves der halkort for medlemmer som ikke er opstaldet på BRIK.

Klubben drives på frivillig basis, hvilket betyder at man skal hjælpe til ved stævner og med vedligeholdelse af vores faciliteter.

Øvrige tilbud

Deltagelse i stævner for klubbens egne medlemmer og sammen med andre klubber under DRF.