BRIK

Blåvandshuk Rideklub

Blåvandshuk Rideklub(BRIK) blev stiftet i 1972.

BRIK er medlem af Dansk Rideforbund (DRF)

Og Dansk Handicap Idræts-forbund (DHIF)

Som høre under Dansk Idrætsforbund

Medlemskab:

Alle Rytter, som får undervisning, eller rytter som færdes til hest på Rideklubbens område, skal være medlem af BRIK.

Som medlem har man lov til at frit at benytte klubbens faciliteter når man står på rideklubben.

Undervisning:

Blåvandshuk Rideklub tilbyder undervisning ved dygtige instruktører og uddannet træner.

Der undervises i både spring og dressur for begynder og øvede

Faciliteter:

BRIK ligger på ca. 20 ha. Med græsfolde, løbefolde og sygefold.

2 dressurbaner, springbane og ridehal 20 x60 m

Desuden har vi nok Danmarks største og smukkeste terræn at ride i – det skal opleves. Cykelsti samt bus næsten til døren.

Fuldpas: kontakt Charlotte 24833728

Om Uden foder med hø

vindternfoders hestene tre gange om dagen. Derudover lukkes de på fællesfold og lukkes ind igen efter nogle timer, afhængig af vejret.

Da stalden er en selv- passer stald, går weekend og helligdage fodring på skift mellem hesteejerne.( mulighed for at fra købe dem )

Desuden skal der hjælpes til ved stævner og vedligeholdelse af vores faciliteter

Øvrig tilbud:

Deltagelse i stævner for klubbens egne medlemmer og sammen med andre klubber under DRF.

• Deltagelse i ridekurser
  • Deltagelse i ridelejre
  • Mulighed for halvpart i elevpony/hest
  • Erhverve ryttermærker