Ridelejr

Blåvandshuk Rideklubs ridelejr

uge 31 2022

I år afholder vi ridelejr fra d. 1. til 4. august. Vi mødes mandag kl. 10.00 og hygger os indtil torsdag kl. 16.00.

Det koster 750 kr. for medlemmer og 850 kr. for ikke-medlemmer. Hvis du har din egen hest/pony med, så kan du leje en boks inkl. halm for 100 kr. pr. dag. Foder og hø skal du selv medbringe.

Der er plads til 20 deltagere, heraf 10 på elevheste. Medlemmer har førsteprioritet.

Ridelejren vil blive fyldt med hyggeligt samvær med hestene og hinanden. Vi skal lave en masse aktiviteter både med og uden heste. Vi skal bl.a. ride ture, springe, forhindringsbane, kæpheste, spille spil og spille parkgolf.

Vi sover enten i rytterstuen eller i medbragte telte. Du skal medbringe liggeunderlag, sovepose, badetøj, kæphest (hvis du har), telt (hvis du har et), eventuelt slik.

De, som ikke ønsker at sove på BRIK men blot vil deltage om dagen, er også velkomne 😊

Hvis der er nogen, som vil tage en kage eller boller med, vil det være dejligt. En hjælpende hånd til aftensmad eller i løbet af dagene er også velkommen.

Tilmelding enten til brikpost@yahoo.dk eller på seddel i postkassen i stalden. Betaling skal ske til konto nr. 5954 1136798 eller på mobilepay til Brik cafeteria nr. 62980. Husk at skrive navn + ridelejr.

Tilmelding og betaling senest d. 25. juli 2022.

Vi glæder os til nogle hyggelige dage og en god sommer.

Hestevrinsk BRIKs bestyrelse